Tractament de les imatges

Bloc de Pensament i autosensibilització, que va començar per pura necessitat de sobreviure, en un món força mancat de curiositat per saber coses, quines ?..... qui som ? .... on som ?... que fem aquí ? ... cap on anem o a on volem anar ? ....... el nostre temps és curt , cal aprofitar-ho. Aturar-se a pensar, un moment ,abans d’ agafar un camí o un altre, compartir coneixements i experiències ....com aquests camperols francesos de finals del XIX. Està clar que parlen de política, un vol convençer a l' altre, però la meitat escolta amb atenció i tots comparteixen idees....

diumenge, 19 de juny del 2016

KELLY "OJO MÁGICO" 3 (1967) (1966 a Fleetway)


He penjat tota la història gràfica de Kelly nº3:


VAMPIROS TENEBROSOS

EL FIN DE LOS VAMPIROS

En primer lloc perquè és molt dificil de trobar,fins i tot pels col.leccionistes, en segon lloc perquè és el meu preferit , en tercer lloc perquè cada cop que el  rellegeixo torno als tretze  anys com si passés per una porta màgica del temps i en quart lloc  perquè sense aquestes historietes no m' hagués afeccionat segurament tant a la lectura com després va ser.-
EDICIONES VERTICE

Va ser la primera editorial de casa nostra que es va llançar a publicar els còmics provinents dels EUA i d' Anglaterra, en el cas de la Fleetway. 

Ediciones Vertice és una desapareguda editorial que va començar a publicar còmics en format novel·la , de tapa de cartulina amb 128 pàgines i que va classificar com a volums 1.


En aquestes publicacions, per primera vegada, hi vam poder seguir les aventures dels nostres herois preferits: Kelly Ojo Mágico, Mytek el poderoso , Spider el hombre araña, els Fantastic 4, els Vengadores, la Patrulla X, La Masa, Thor, Dan Defensor etc.
Tim Kelly, afortunat posseïdor del talismà inca de "L'ull de Zoltec", que converteix en invulnerable a qui el porta.
L'argentí creador de L'Eternauta, el senyor Francisco Solano López, li va donar vida gràfica. Estem a començaments dels seixanta.


Cómics en rústica amb 128 pàgines en blanc i negre, amb la coberta en color.
Tradueixen la sèrie original d'IPC / Fleetway Kelly's Eye.

En aquesta edició les vinyetes originals van ser remuntades i retocades per adaptar-les al format de pàgina.
2 comentaris:

  1. M'ha agradat molt Albert. Del 66, l'any que vaig nèixer!. D'Ediciones Vertice , en aquest format, jo en tinc un de la Viuda Negra.
    És un plaer llegir les sorpreses que penges al teu bloc.

    ResponElimina
  2. Ostres, ja no me'n recordava de la Viuda Negra ! Gràcies per seguir-me. Hi ha tantes coses interessants. Salut.-

    ResponElimina