Tractament de les imatges

Bloc de Pensament i autosensibilització, que va començar per pura necessitat de sobreviure, en un món força mancat de curiositat per saber coses, quines ?..... qui som ? .... on som ?... que fem aquí ? ... cap on anem o a on volem anar ? ....... el nostre temps és curt , cal aprofitar-ho. Aturar-se a pensar, un moment ,abans d’ agafar un camí o un altre, compartir coneixements i experiències ....com aquests camperols francesos de finals del XIX. Està clar que parlen de política, un vol convençer a l' altre, però la meitat escolta amb atenció i tots comparteixen idees....

dissabte, 24 de setembre del 2016

Archie, el robot: "La amenaza de la jungla", 11 ( Fleetway 1966)

Archie, el robot:

Primera aparició: 23 de febrer de 1952 en el nº 1 de la revista Lion


Poders: Super força. Immune a les bales i capaç d'estendre les seves extremitats telescòpicament.

Archie inicialment no podia parlar, però al voltant de 1966 se li va afegir una caixa de veu, el que li va donar una personalitat arrogant però amb encant.Archie el Robot va ser construït pel professor CR Ritchie per ser el més poderós dels homes mecànics. 

Originalment va ser anomenat el Robot de la Selva (causa de les seves primeres aventures que tenen lloc en les selves d'Àfrica i Amèrica del Sud) i estava controlat a distància per el nebot del professor Ted Ritchie i el seu millor amic Ken Dale.-

Les seves aventures van començar com thrillers d'acció convencional amb Archie i els seus amics combatent criminals i criatures de la selva, però amb el temps va començar a lluitar contra extraterrestres i malvats més fantàstics i perillosos.Ted i Ken segueixen  sent amics i aliats d'Archie en la major part de les seves aventures i construeixen el Robot Junior.
En una història de 1968, Archie es va fer amb una màquina del temps amb forma de gegantina torre d'escacs i les seves aventures a través del temps van començar. 
Les aventures del personatge van acabar quan la Lion va plegar el 1974.


Archie ha reaparegut en diferents cameos: en el "Zenith" de Grant Morrison, com 'Androide Andy' al Capità Bretanya d'Alan Moore i Alan Davis.

 A "Albion", d'Alan i Leah Moore (el seu cap apareix a la portada) i com 'Tom Tom l'Home Robot' a "Jack Staff". 

(ch 999)


El nº 11 és el Archie anomenat:

"La amenaza de la jungla"

Que el disfruteu !!2 comentaris:

  1. N'havia llegit una bona colla dels seus còmics.

    ResponElimina
  2. Em sento acompanyat en aquest exercici de nostàlgia,Ricard ! jo ara en tinc quatre i els vaig col.leccionant !! També n'havia llegit forces.

    ResponElimina